Tämän tyyppisille projekteille on tavanomaista, että pari viikkoa jaksetaan sykkiä ja sitten palataan vanhaan laardintuoksuiseen elämään. Innovatiivisena ihmisenä kuitenkin tehostin prosessia ja jätin myös tämän sykkimisvaiheen pois. Viikonloppu meni sängyssä maaten ja ravinnoksikin nautin epäterveellistä kamaa, muun muassa pizzaa ja jäätelöä.

Omaksi puolustukseksi on sanottava, että astetta rankempi kevätflunssa ajoi minut näin passiiviseen tilaan. Olihan se henkisesti melko masentavaa, kun juuri oli saanut piiskattua itselleen kunnon "nyt tai ei koskaan"-flown päälle. Yhden lenkin ehdin tekemään, Sports Tracker antoi matkaksi 5,2 km ja kyllä se on tällä lähtötasolla lähestulkoon maksimimatka. Vaikka vahvat jalat onkin yksi positiivisia puoliani, pitää myös muistaa antaa nivelille vähän siimaa sillä varsinkin polvet ovat asfalttialustalla melkoisen rasituksen kohteena. Täytyy kuitenkin muistaa, että nyt puhutaan ihmiskuulasta.

Tulevaan viikkoon lähdetään kuitenkin positiivisella asenteella, enkä suoraan sanoen koe morkkista tuosta viikonlopustakaan. Kuumeessa on ihan hyvä suoda itselleen mahdollisimman paljon energiaa, ja kun tavoitteet ovat syksyssä, niin muutama päivä ei kokonaiskuvassa tunnu missään. Olkoonkin, että nyt ne muutama päivä sattui juuri projektin aloitukseen.